Kombinált mikrohitel futamidő

2014. Sze. 09.

Kombinált mikrohitel futamidő

Kombinált mikrohitelt jelenleg csak forint (HUF) alapon lehet igényelni, maximum futamideje 10 év. Ehhez hozzájárul még max. 2 év, amely a tőketörlesztés megkezdésének türelmi ideje. A projekt befejezésének határideje 12 hónap, amelyet a Hitelszerződés életbe lépésétől számítanak.

Mikrohitel összege

A megújult mikrohitel feltételeinek köszönhetően akár már 20 millió forint is igényelhető. kedvező, mivel kap kedvezményes, államilag kamattámogatott hitelt, vissza nem térítendő támogatást, valamint akár kezdő vállalkozások számára is elérhető! Ezen felül akár lakás vásárlására, bővítésére, felújítására és építésére is igényelhető. Viszont utóbbiaknál kitétel, hogy nem lehet lakás, lakhatás vagy szállás céljára használni az ingatlant.

Mikrohitel célja

  • Felvehető összeg 1-20 Millió Forint között lehet, ebből max. 4 Millió Forint a vissza nem térítendő támogatás.
  • A szükséges önerő a finanszírozandó projekt értékének 10%-a. Ami:a vissza nem térítendő támogatás, az állami hitel, valamint a saját erő összegének a 10%-a.
  • A fedezet elsősorban ingatlan, amely csak elsőrangú lehet (vagyis más jelzálog nem lehet rajta bejegyezve), ezen felül bankgarancia és óvadék elvárt. Pótfedezet bevonható. A vissza nem térítendő támogatáshoz nincs szükség fedezetre.
  • Elszámolási kötelezettség van.
  • Kamata 7-8,5% forint alapon.

Mikrohitel Kalkulátor

Számítsa ki leendő törlesztő részletét már most, hogy mekkora összeggel kell számolnia. Adja meg a kalkulátornak az igényelt összeget, valamint a futamidőt és azonnal láthatja, a már kamattal megnövelt értéket.

Kezdő vállalkozását szeretné fellendítené, esetleg a meglévőt bővíteni? Most itt a lehetőség, amelyhez még állami támogatást is kap! Kattintson most a cikk alatt található nagy, zöld Ajánlatkérés gombra gombra és töltse ki a megjelenő űrlapot!

Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, csak 3 lépés az egész!
Kérje ingyenes árajánlatunkat!