Mikrohitel kalkulátor

2012. feb. 06.
Mikrohitel kalkulátor
A kombinált mikrohitel hatalmas lehetőség mind induló, mind pedig már meglévő vállalkozások számára. Az önerő mellett kedvezményes hitelt, illetve vissza nem fizetendő támogatást magába ötvöző projektek kiválóak a vállalkozások megújítására, fellendítésérem sőt, akár elindítására is. A mikrohitel kalkulátor,

amelyet az oldal tetején talál meg, kiszámítja Önnek a várható törlesztő részletei nagyságát. Ez azért fontos, hogy már most tudjon azzal számolni, hogy mekkora összeget kell havonta kifizetnie. A vállalat költségvetésének egyszerűen tervezhető eleme, amely garantáltan lendít jelenlegi helyzetén, széleskörű felhasználhatósáságnak köszönhetően.

Mikrohitel célja lehet:

  • Gépek, berendezések és más eszközök finanszírozása,
  • Meglévő üzleti tulajdon vagy bérelt infrastruktúra bővítése/fejlesztése,
  • Gazdasági tevékenység elindításához, tevékenységbővítéshez, vagy meglévő beruházáshoz kapcsolódó finanszírozások,
  • Fentieknek megfelelő forgóeszköz biztosításának finanszírozása,
  • Új, egyenként minimum nettó 200.000,- Ft beszerzési értékű tárgyi eszköz beszerzése,
  • Információs technológia fejlesztéshez kapcsolódó, egyenként minimum nettó 30.000,- Ft értékű hardver beszerzése,
  • Információs technológia fejlesztéshez kapcsolódó szoftverek beszerzése.
  • Lakás vásárlása, felújítása, bővítése, de lakás/szállás céljára nem használható!
Megéri, hiszen a felvehető összeg akár 1-20 Millió Forint között lehet, ebből max. 4 Millió Forint a vissza nem térítendő támogatás. Futamideje akár 10 év is lehet. A szükséges önerő mindössze a finanszírozandó projekt értékének 10%-a. Ami:a vissza nem térítendő támogatás, az állami hitel, valamint a saját erő összegének a 10%-a. A fedezet elsősorban ingatlan, amely csak elsőrangú lehet (vagyis más jelzálog nem lehet rajta bejegyezve), ezen felül bankgarancia és óvadék elvárt. Pótfedezet bevonható. A vissza nem térítendő támogatáshoz nincs szükség fedezetre. Kamata 7-8,5% forint alapon.

Lendítse fel vállalkozását, vagy indítsa el, a mikrohitellel nincs több akadály Ön előtt! Kattintson most a cikk alatt található nagy, zöld Ajánlatkérés gombra és töltse ki a megjelenő űrlapot!

Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, csak 3 lépés az egész!
Kérje ingyenes árajánlatunkat!